طبق نتایج مطالعات انجام شده مصرف جو پرک به دلیل.

طبق نتایج مطالعات انجام شده مصرف جو پرک به دلیل محتوای بتا گلوکان و فیبرهای محلول باعث کاهش خطر دیابت شیرین, بیماری های کرونری قلب می شود.

همچنین باعث کاهش سطح کلسترول LDL می شود. پس اثرات هایپوکلسترولمیک دارد.

این کاپ کیک که جهت مصرف ورزشکاران تهیه شده حاوی پودر پروتئین شکلاتی می باشد.

در هر سروینگ (2 قاشق سر پر) 50 گرم پروتئین دارد, که سرشار از ویتامین های A,D,C,E و ویتامین های گروه B شامل: تیامین, نیاسین, بیوتین, B6 و B12 می باشد. 

لذا توصیه می گردد تا از پروتئین بارهای اچ بی سوئیت استفاده کنید.

همچنین شامل کراتین, ال گلوتامین, گلوتامین پپتید, کولین و اینوزیتول است.

به جهت تامین نیازهای ورزشکاران ما این پودر پروتئین شکلاتی را در تهیه این کاپ کیک استفاده کرده ایم.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پروتئین ,مصرف ,پروتئین شکلاتی ,پودر پروتئین ,باعث کاهش ,مطالعات انجام ,نتایج مطالعات ,پودر پروتئین شکلاتی ,نتایج مطالعات انجام
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آشپزباشی درمان بیماری ها Mike مرجع اصلی شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول Tracy دبیرستان تیزهوشان نوشاد کلاس ششم دبستان حر بافق آسانسور هیدرولیکی | بالابر هیدرولیکی | جک هیدرولیکی غارِ تنهایی